Vis uit Catania, limoncello-ricottasaus & lichte caponata

Vis uit Catania, limoncello-ricottasaus & lichte caponata, Witvis naar keuze, heel 4 (ik gebruikte zeebaars en makreel) Grote garnalen 4 Bloem Zeezout & peper Olijfolie


Cocktails recepten..

Vocktails zijn heerlijke vitaminecocktails van versgeperst fruit en groente. Met de Versapers slowjuicer persten wij heerlijke extracten uit vruchten, kruiden en groenten die wij verwerkten in een aantal kleurrijke verfrissers.


Oeufs a la Florentine - Machtigmooie klassieker

Melk met sjalot aan de kook brengen en opzij zetten Boter smelten, bloem er doorheen zeven en gaar laten worden (3 min) zonder al te veel kleur Melk bij de roux gieten en goed doorroeren tot binding ontstaat, 20 minuten op laag vuur koken, af en toe roeren anders kan het verbranden Mosterd en kaas t


Huevos Rancheros Een prachtig Latijns Amerikaans gerecht

Melk met sjalot aan de kook brengen en opzij zetten Boter smelten, bloem er doorheen zeven en gaar laten worden (3 min) zonder al te veel kleur Melk bij de roux gieten en goed doorroeren tot binding ontstaat, 20 minuten op laag vuur koken


 Vorige 1 2 3

Zoek in gerechten

Geavanceerd zoeken


Website ontwikkeld door Media647 | Produktiekeuken TV | Design in beeld