Zomerse erwtensoep & zelfgemaakte worst (crepinette)

Erwtensoep in de lente of de zomer? Jazeker! Gemaakt van verse erwtjes (o hoe fijn) en een zomerse citrustwist. En natuurlijk opgespiced met Simply Spices.


3 schitterende Hamburger varianten

Ik maakte die avond drie kleine burgers per persoon omdat ik graag opschep, dat kan jij ook doen maar je kunt natuurlijk ook voor één van onderstaande kiezen. In ieder geval drie suggesties!


Geroosterde cavala (makreel) uit Sines, kruidige soep, iberico bacon & brood

Ik vind het altijd lekker als groenten knapperig zijn, daarom gebruik ik de helft om smaak aan de bouillon te geven, zeef de bouillon en voeg vlak voordat ik serveer het overige deel toe Bak dus ongeveer de helft van de groenten op laag vuur in wat olie zachtjes glazig


Zonnige risotto! Citroen, gele paprika & kruiden

Aandacht. Een allesomvattend woord in de keuken, zeker bij het maken van risotto. Er wordt vaak heel moeilijk over gedaan, maar dat is het niet! Hier een heerlijke variant, fris en zomers!


Rijst drie kleuren

Basmati, pandan, kleefrijst, zilvervlies, risotto, gebakken. Rijst. De mooie neutrale begeleider, overal ter wereld gegeten, die je geheel naar je eigen hand kunt zetten door groenten, extracten of kruiden, zowel vers als droog, toe te voegen.


Runderstoof, bierjus & chocolade, knolselderij-mosterdpuree

Het mooiste is om een stuk vlees in zijn geheel te bereiden en aan tafel te snijden. Dat is stoer en vooral lekker omdat het vlees intact blijft. Neem een pan met dikke bodem en braadt het stuk mooi bruin, haal het uit de pan en bak


Groentebouillon, seizoensgroenten, ravioli, tomaat & verse kruiden

Een superlicht en gezond gerecht, zo klaar, iedereen lust het, je kunt het ruim van tevoren maken, en is geschikt voor grote gezelschappen. Say no more! Voeg aan een lekkere (liefst zelfgemaakte!) bouillon groenten van het seizoen toe, en kook er op het laatste moment wat ravioli in gaar.


Lasagna veloute heerlijk Siciliaans

We kennen de lasagne allemaal, traditioneel meestal uit de oven en compact. Deze versie is iets lichter en grappig om het eens op deze manier te doen. Het oogt en smaakt net even anders en heeft een iets chiquere uitstraling


Bouillon West Vlaams

Hoe makkelijk wil je het hebben! We gooien niets weg in de keuken, Ik heb thuis altijd een pan opstaan waarin ik alle afsnijsels gooi: lekker laten trekken, zeven en eventueel iets inkoken tot de mooie smaken naar voren komen.


Verse ravioli gevuld met courgette en ricotta, salie-botersaus

Voor mensen met een gluten allergie, of mensen die gewoon geen gluten willen eten is er glutenvrij meel verkrijgbaar. De fijne kruiden van Simply Spices zijn dat ook dus dat komt goed uit!


 Vorige 1 2  3 Volgende 

Zoek in gerechten

Geavanceerd zoeken


Website ontwikkeld door Media647 | Produktiekeuken TV | Design in beeld